ACCESSORIES

Lækre accessories er med til at fuldende det perfekte outfit. Hos Petitflora finder du accessories til børn og voksne.

Stort udvalg af accessoirers til børn

Accessories betyder som bekendt tilbehør. Hos Petitflora finder du et stort og bredt udvalg af accessories til børn og voksne. Accessories er med til at fuldende dit og dit barns perfekte look. Der behøver faktisk ikke ret meget tilbehør til før det perfekte look er der.

Det kan være en enkelt hårsløjfe, eller et af de fine hårbånd eller hårbøjler der lige sætter prikken over ièt.  Vi elsker alle sammen lækre produkter til vores børn i den bedste kvalitet. Mange tænker at god kvalitet koster mange penge, men det gør det overhovedet ikke.

Accessories til børn findes i et væld af farver. Du finder f.eks. en masse flotte scrunchies fra Petitflora og By Stær her. Scrunchies eller hårelastikker som det jo er, findes i smukke farver og print men også i ensfarvet med søde perler.

Accessories til den pyntesyge prinsesse

Jeg er sikker på at i pigemødre kan nikke genkendende til, at de små piger gerne vil klædes ud som en lille prinsesse indimellem. Det kan være håret der skal dresses vildt op, og det er jo nemt og billigt med nogle fine hårsløjfer eller spænder. Det kan også være den lille pige der har et langt og lækkert hår som sættes op i en smuk knold i nakken, f.eks. med en af de flotte hårelastikker. Hænger der lidt hår tilbage i siderne af knolden, ser det rigtig sødt ud hvis du sætter det op med et par af de fine hårnåle

Fine frisure er jo ikke kun barnet der kan have dem, det kan mor bestemt også. Hårelastikkerne, hårspænder og hårnålene hos Petitflora kan nemlig bruges af både børn og voksne.

Hæklerier til de mindste piger

Hvem elsker ikke hæklet eller strikket tøj til deres børn? Jeg har i hvert fald mange kunder der er vilde med det. Rigtig mange mødre er vilde med de håndhæklet savle smække som fås i et væld af farver. Ikke nok med at den hæklede savlesmæk er yndig, den er også praktisk. Den er hæklet i blød bomuld som er med til at absorbere savl, små babyer savler jo helt naturligt.

Den giver også lidt varme ved barnets bryst på kølige dage. Petitfloras hæklede savle smække fås som sagt i et væld af farver. De er alle ensfarvet. Nogle er lavet i smukke dæmpede farver, mens andre er lavet i friske pangfarver. Du kan i hvert fald med sikkerhed finde en der passer lige præcis til dit barn.

Accessories til drenge

Til drengene finder du også nogle fine accessoirers. Er det tilbehør til din lille nyfødte dreng du er på udkig efter? Så er det måske et dåbsbånd til barnedåben du mangler. Hos Petitflora finder du dåbsbånd med eller uden sløjfe til din lille dreng. Det er dåbsbånd i fine drenge farver lige til at binde om dåbskjolen på den store dag.

Du kan læse mere her om hvordan du binder dåbsbåndet på kjolen og hvordan sløjfen sættes på

Til drengene finder du også en masse lækre hage / savle smække i fine farver og med seje print. Der er savle smække med cirkus artister og flyvemaskiner. Og til den rigtig seje lille dreng der elsker "larm" på tøjet er der også leggings og savlesmæk med flotte splash prikker. 

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling