Sengehimmel

En sengehimmel er noget af det fineste på børneværelset, hvis du spørger mig. Børneværelset er det rum hvor barnet, skal lege, hygge og sove i. Det er derfor vigtigt, at rummet er dejligt og trygt, og være i. Du kan skabe de perfekte rammer for barnet med blandt andet en sengehimmel. Sengehimler kan bruges over barnets seng, forestil dig hvor godt og trygt det er for barnet. Sengehimlen er med til at skærme barnet for lys og lyde, på en god og hyggelig måde, og indbyder til en drømmende søvn.

Sengehimlen kan du også vælge, og hænge i et hjørne af værelset. Så indbydes der straks til hygge og leg. Hænger du den i et hjørne, vil det se super flot ud, hvis du lægger et af de fine legetæpper indeni den. Og hvis du vil gøre det ekstra hyggeligt og lækkert kan du også lægge nogle af de smukke stjernepuder fra Cotton & Sweets derind. Dit barn vil elske dig for de mange timer der kan leges og hygges under sengehimlen. 

          Sengehimmel til juniorseng / Cotton & Sweets     Sengehimmel fra Cotton & Sweets / Pudderfarvet     Cotton & Sweets sengehimmel

Sengehimmel  Der er 3 varer.

Skøn sengehimmel fra Cotton & Sweets. Sengehimlen er i den smukke farve Dusty pink. ♥ Kvalitet: 100% Polyester. ♥ Mål: Længde: 235 cm. - Ringens dia. 50 cm.

DKK 639,20 DKK 799,00 -20%
Nedsat pris!
Udsolgt

Fin Cotton & Sweets sengehimmel i farven grå. Det er en rigtig prinsesse sengehimmel der vil vække lykke over barnets seng.Du kan også lave et fint hygge hjørne i stuen, hvor du hænger himlen over et af de smukke legetæpper med flæsen. ♥ Kvalitet: 100% Polyester. ♥ Mål: Længde: 235 cm. - Ringens dia. 50 cm.

DKK 639,20 DKK 799,00 -20%
Nedsat pris!
Udsolgt

Fin håndlavet sengehimmel fra Cotton & Sweets. Den er lavet i polyester som falder rigtig flot. Hæng den over barnets seng og hæng f.eks. en af de flotte uroer som er formet som en sky under. I ringen er der monteret en sløjfe hvor du kan hænge uroen i.♥ Kvalitet: 100% Polyester. ♥ Mål: Længde: 235 cm. - Ringens dia. 50 cm.

DKK 639,20 DKK 799,00 -20%
Nedsat pris!
Udsolgt
Viser 1 - 3 af 3

Florlette sengehimler spreder hygge & ro

Sengehimle er ikke kun til pynt, den spreder også en enorm hygge på børneværelset. En sengehimmel kan også skabe ro omkring barnet, f.eks. når barnet fordyber sig i en god leg. Forestil dig sengehimlen i et hjørne på børneværelset ! Du kan også sagtens lave hyggehjørnet i stuen, hvis dit barn har brug for, at være hos jer, i stedet for at være på sit værelse.

Den nordiske indretningsstil som er meget populær lige nu, afspejler sig også i interiøret til børneværelset. Er det en lille prinsesse du har, vil en sengehimmel i farven powder eller hvid, være super flot i stuen. Har du en lille supermand, så vil det være næreliggende og vælge en grå sengehimmel

Du kan gøre hjørnet med sengehimlen ekstra flot og indbydende, ved at ligge et af de runde tæpper med flæsekant fra Cotton & Sweets, på gulvet under den. Har du en lille lysekrone du ikke bruger andre steder, kan du hænge det op indeni sengehimlen - der er en krog påsat øverst til det! I stedet for lysekronen, kan du hænge en af de fine skyuroer fra Cotton & Sweets op øverst i sengehimlen.

Og forestil dig så lige en 2-3 stykker af de eksklusive stjerne puder, med glansfuldt skær ovenpå det runde tæppe! Så er der dømt hygge i hjørnet med en sengehimmel.

Du kan se alt det flotte og eksklusive interiør jeg har i shoppen fra Cotton & Sweets her.

Rul til toppen