Cotton & Sweets sengehimmel

Sengehimler fra Cotton & Sweets i flotte farver

Cotton & Sweets laver de populære sengehimler som er håndlavet i Polen. Sengehimlen er lavet i polyester af høj kvalitet, polyester falder også rigtig fint og naturligt. I midten af himmelsengen under keglen er der monteret en sløjfe, hvor du kan hænge andet dekoration for eksempel en lampe.

Mulighederne er mange med en sengehimmel , en ide`kunne være at tage den med ud i haven på en varm sommer dag. Ikke nok med at den vil skabe en masse hygge i haven, så vil den også give skygge hvis solen virkelig bager ned fra en skyfri himmel.

Cotton & Sweets sengehimmel   Der er 3 varer.

Skøn sengehimmel fra Cotton & Sweets. Sengehimlen er i den smukke farve Dusty pink. ♥ Kvalitet: 100% Polyester. ♥ Mål: Længde: 235 cm. - Ringens dia. 50 cm.

DKK 639,20 DKK 799,00 -20%
Nedsat pris!
Udsolgt

Fin Cotton & Sweets sengehimmel i farven grå. Det er en rigtig prinsesse sengehimmel der vil vække lykke over barnets seng.Du kan også lave et fint hygge hjørne i stuen, hvor du hænger himlen over et af de smukke legetæpper med flæsen. ♥ Kvalitet: 100% Polyester. ♥ Mål: Længde: 235 cm. - Ringens dia. 50 cm.

DKK 639,20 DKK 799,00 -20%
Nedsat pris!
Udsolgt

Fin håndlavet sengehimmel fra Cotton & Sweets. Den er lavet i polyester som falder rigtig flot. Hæng den over barnets seng og hæng f.eks. en af de flotte uroer som er formet som en sky under. I ringen er der monteret en sløjfe hvor du kan hænge uroen i.♥ Kvalitet: 100% Polyester. ♥ Mål: Længde: 235 cm. - Ringens dia. 50 cm.

DKK 639,20 DKK 799,00 -20%
Nedsat pris!
Udsolgt
Viser 1 - 3 af 3

Rul til toppen