Cotton & Sweets 

Cotton & Sweets er eksklusivt interiør til børneværelset , de er kendt for den stilfulde og boheme agtige stil. Cotton & Sweets er et Polsk firma, som håndlaver alle deres produkter. De er meget obs. på, at det kun er de bedste materialer der bliver brugt, af hensyn til børnenes sikkerhed og velvære.

Cotton & Sweets mission er, at skabe interiør til børneværelset fuld af fantasi og håber dermed at, det skaber en magisk atmosfære hos de små børn. 

Se det smukke udvalg af blandt andet sengehimler, uroer, vægtrofæer, puder samt guirlander, og de fineste legetæpper med yndige flæser.

Se de flotte plakater fra My mini label som også giver hygge på børneværelset

  • 98,70 kr 329,00 kr 1På lager
    Nedsat pris!
    Dekorativ sky uro med sølvfarvet vedhæng, af stjerner og måner fra Cotton & Sweets. Uroen er lavet i blød velour, i farven powder. En smuk pynte sky til børneværelset.♥ Kvalitet: Bomuldsvelour - Stjernevedhæng: Læder. - Polyesterfyld. ♥ Mål: bredde: 26 cm. Længde: 37 cm. Højde: 44 cm.

Smukt design til børneværelset giver livsglæde

Cotton & sweets er en interiørvirksomhed med base i Polen. Designerne bag virksomheden, har en stor passion for design og interiør til børneværelset. Med denne store passion for deres håndværk af interiør til børneværelset spreder de en skøn livsglæde. Deres mission er netop at sprede en vis form for livsglæde i indretningen af børneværelset.

Cotton & sweets henveder sig til den stilbeviste og bolig interesserede forbruger, med deres smukke designs til hjemmet. Cotton & sweets stilsikre design, passer perfekt ind i den nordiske boligindretning som hitter indenfor boligtrenden.

Jeg håber du bliver inspireret af Cotton & sweets skønne sengehimler, puder,tæpper med flæser, vægtrofæer og meget mere. Jeg har valgt det bedste til dig, og håber det vil være med til at tilføre noget livsglæde når du skal indrette børneværelset. 

Cotton & sweets puder - lad puderne hygge og pynte på børneværelset

Elsker du og udfolde dine kreative ideer? Så bliver det endnu sjovere nu med puderne fra Cotton & sweets. Er du ikke til almindelige puder i indretningen, så kan du med fordel vælge puderne fra Cotton & sweets. Du finder puder i forskellige afskygninger.

F.eks. den enkelte runde pude med en knap i midten, eller stjernepuderne i økotex hør stof er et must have på det romantiske pigeværelse. Farverne på hørpuderne er dæmpede og giver en afslappet atmosfære, som børnene er vilde med. 

Så er der shinny puderne, som også er formet som en stjerne. De er super flotte med det skinnende look, og rigtig praktiske på et børneværelse. De er nemlig lavet af lycra og nylon, og er lige til at tørre af med en fugtig klud, hvis de er blevet lidt beskidte.

Puderne til børneværelset sætter gang i kreativiteten og indbyder til leg og hygge.

Skab varme på børneværelset med et tæppe fra Cotton & sweets

De populære legetæpper fra Cotton & sweets er heller ikke til, at undvære på børneværelset hvis du køre den romantiske stil. Tæpperne er lavet i økotex hør - hør er allergivenligt, det er super godt til de små børn. Legetæppet har en fin blondekant hele vejen rundt, hvilket igen bidrager til det romantiske udtryk.

TIP: Tæppet kan f.eks. ligges foran barnets seng, det er dejligt blødt, og træde ud på om morgenen - især om vinteren hvor det kan være lidt koldt. Vælg f.eks. 5 puder i forskellige farver, og sæt dem i sengen. Men hvis du har kreative ideer med hensyn til boligindretning, så er det bare med at slippe fantasien løs.

Du skaber nemt varme på børneværelset med et af de fine gulvtæpper fra Cotton & sweets. 

Skab boligens hyggeligste hjørne med en sengehimmel fra Cotton & Sweets

Er der noget børn elsker, så er det huler. En hule giver en fornemmelse af tryghed. Tænk bare på de 9 mnd. dit barn lå i din mave, det var den allerstørste tryghed. Huletrygheden kan du nemt skabe, med en af de flotte sengehimler fra Cotton & Sweets. Du kan vælge den sengehimmel du synes, der passer i farven til det andet interiør på børneværelset.

Og så er det ellers bare, at hænge den op i en krog i loftet. Forestil dig så lige et af de skønne legetæpper inde i sengehimlen. Glem heller ikke lidt puder og barnets yndlings bamse eller dukke. Og hvis du går all in, er der faktisk en krog inde i sengehimlen hvor du kan hænge en lille lysekrone. Så bliver det ikke mere hyggeligt - og den trygge hulestemning er skabt ved hjælp af en sengehimmel.

Selvom du ikke er indretningsarkitekt, vil du med sikkerhed føle dig som den bedste indretningsguru, da det er nemt at skabe den perfekte hygge stemning på børneværelset med det smukke interiør fra Cotton & sweets.

Rigtig god fornøjelse.  

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling