BLOOMERS OG SHORTS

Bloomers er populære til de små. Især hos Petitflora er shorts og bloomers noget af det jeg syr rigtig meget af.

Bloomers -  stort udvalg af bloomers og shorts til børn

Er du på udkig efter et par nye shorts eller bloomers til dit barn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Petitflora finder du et lækkert udvalg af shorts og bloomers til børn. Om det er shorts eller bloomers til hverdag i børnehaven eller shorts til festlige begivenheder, så kan du altid finde det du søger her.

Shortsene er meget behagelige for barnet, og kan sagtens bruges hver dag både sommer og vinter. Også om sommeren på de rigtig varme dage, hvor i måske er på stranden er de praktiske fordi kvaliteten på stoffet er let og luftigt.

Alle shortsene du finder her er lavet i lækre kvaliteter - Bløde holdbare bomuldskvaliteter og gerne økologiske. De er lavet i en pasform der er designet til børn - Pasformen skal nemlig være med god bevægelighed og god rummelighed så der også kan være plads til en ble. 

Bruger dit barn shorts eller bloomers om vinteren, skal der også være god plads til leggings eller strømpebukser under, uden at der er noget som helst der strammer.

Moderigtige shorts og bloomers af høj kvalitet 

Uanset om dit barn går i vuggestue, børnehave eller i skole kræver det et par gode og behagelige shorts eller bloomers. Dagenene i børnehaven eller skolen kan være lange og fuld af en masse leg. Det kræver derfor at shortsene er lavet i en rigtig god kvalitet.
Alle Petitfloras bloomers og shorts er lavet i en rigtig god og holdbar kvalitet, der kan klare en masse leg samt en masse ture i vaskemaskinen. Shortsene er lavet i fast bomuld og i bomuld med lidt stræk. Og de fleste bloomers og shorts er i ØKO-tex eller økologiske materialer.

Moderigtige er shortsene og bloomers også som du finder online her. De er lavet i de smukkeste farver og de fleste med et sødt blomsterprint. Du finder selvfølgelig også andre print som passer perfekt til børn. Liberty bloomers har jeg også i sortimentet. De kendes ved de små bitte fine blomster der er på stoffet.

Kendetegnene ved Petitfloras shorts og bloomers er, at stoffet er blødt og behageligt, der føles behageligt mod barnets hud. Om sommeren når det er varmt og barnet har bare ben under, er der ikke noget der genere eller irritere. Bloomers og shorts er ikke kun anvendelige om sommeren, det er de bestemt også om vinteren med et par strømpebukser under.

Hvad er forskellen på shorts og bloomers?

Bloomers er også shorts, de er dog mest tiltænkt de små babyer fra 0 til 2 år. Bloomers er lavet med elastik ved maven og ved buksebenet. Elastikken ved buksebenet giver en rigtig sød poseeffet. Bloomers er super anvendelige både sommer og vinter.

Om sommeren har barnet dem selvfølgelig på, med bare ben under. Er det rigtig varm er de meget behagelige da de oftest er syet i en let bomuld. De er også gode om vinteren med et par strømpebukser eller leggings under.

Jeg vil anbefale at du vælger strømpebukser til det helt lille barn. Grunden til det er, hvis du vælger leggings skal babyen også have strømper på - og små børn har en vanvittig god evne til at få sparket strømperne af. Det undgår du, hvis du giver barnet strømpebukser på under bloomers.

Shorts kan have flere længder, enten under knæet eller over knæet. Der er ikke elastik ved buksebenet på shortsene. Shortsene er også anvendelige om vinteren, igen med et par strømpebukser eller leggings under. Shortsene hos Petitflora findes i størrelserne 0 - 6 år.

Et par korte shorts eller bloomers er også rigtig gode at give barnet på under kjoler. De giver lidt varme hvis det er lidt køligt. Og hvis det er mega varmt, kan lårene godt være lidt "klistret", og det kan give lidt kløe og irritation hos barnet, hvis lårene glider mod hinanden.  

Pasformen er vigtig for et par gode shorts

Når du køber shorts eller bloomers til dit barn er pasformen meget vigtig. Det gælder selvfølgelig ikke kun for shorts, men alt tøj du køber til din baby. Shortsene skal være rummelige, og det er vigtigt at der en god bevægelsesfrihed i dem.

Der er ikke noget værre når man føler, at tøjet strammer og man næsten ikke kan bevæge sig. Og slet ikke når det gælder de små børn - for barnet kan ikke fortælle dig med ord, at tøjet er irriterende og have på. Så husk altid at kigge efter shorts eller bloomers med god rummelighed.

Dog skal du ikke bekymre dig om pasformen på shortsene hos Petitflora. De har en god pasform og er med god rummelighed. 

Udover pasformen gør det jo heller ikke noget at tøjet til din baby er smart og funktionelt. Gode shorts er dem der holder til en masse leg, samt ture i vandpytter og en masse gange i vaskemaskinen.

Find dit barns nye yndlings shorts hos Petitflora

På denne side kan du finde alle Petitfloras shorts og bloomers. Du har derfor rig mulighed for at finde dit barns yndlings shorts og bloomers, næste gang det er nødvendigt med nyt til klædeskabet. Er du til ensfarvet shorts, eller blommers med print af blomster i skønne farver? Kan du sagtens finde et par der passer til dit barn her. Er du det mindste i tvivl om størrelser eller farver - Så skriv eller ring endelig til mig.

Er dit barn tynd og smal eller lille og buttede, så skriv så kan jeg sy shortsene så de passer dit barn. Jeg sørger altid for at der kommer nye styles, i form af farver og mønstre som passer til moden. Når der kommer nyheder er det altid i samme gode kvalitet som de foregangne kollektioner.

Match dit barns nye shorts med et par af de flotte strømpebukser fra Cóndor - det er verdens bedste strømpebukser

Køb bloomers og shorts på udsalg hos Petitflora

Når sæsonen skifter, og nye farver og mønstre kommer på shoppen, skal der indimellem ryddes ud i de forgangne kollektioner. Det kommer selvfølgelig dig til gode. Så kan du nemlig være heldig, at lige netop dine yndlings shorts er med på udsalget.

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev? Hvis ikke, skulle du gøre det. For det første får du en rabatkode på 10% rabat som du kan bruge i hele shoppen. Rabatkoden modtager du på mail, kort tid efter du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev. Jeg sender mails ud når der kommer nyheder på shoppen. Du får også en kærlig hilsen herfra når der f.eks. er udsalg.

Du er også velkommen til at følge mig på Instagram eller Facebook, der fortæller jeg også om nyheder og udsalg.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling