Juletøj børn 

Herunder finder du en masse lækkert og sødt juletøj til børn. Fine leggings, bluser og nederdele med sjove og fine print, med skønt julemotiv. Alt sammen lavet i blød bomuld, det meste med lidt stræk i. Velkommen til Petitfloras lille jule univers.

Der er ingen produkter i kategorien

Juletøj til børn med skønne julemotiver fra Petitflora

Årets julekollektion fra Petitflora er fuld af nostalgi og magi. Juletøjet til børn er produceret i smukke farver, rigtige julefarver. En af de farver der er indbegrebet af jul, er rød. Rød er en smuk og varm farve, der klæder de fleste. Noget ef det fine ved dette års julekollektion, er de røde leggings, bluse og nederdelen der har et print af fine sne krystaller. Sne krystallerne er hvide og står så fint til den røde bund.

Du finder også leggings og bluse i en flot flot dyb blå, farven som også kendes som marine blå. Julemotivet derpå er det fineste, rigtig julet. Det er nemlig med julemanden, ham den store søde og rare SANTA. Julemanden står med gave sækken på ryggen, samt kanen og alle hans rensdyr, klar til at “flyve” afsted med alle gaverne til børn og voksne.

Der er flere flotte julemotiver i julekollektionen, fælles for alle motiverne er at de er rigtig julet. Julet og nostalgiske, da de repræsentere julen på bedste vis. Der er alle motiverne som især børn forbinder med julen. Herunder kan du se hvilke motiver du møder på tøjet:

• Julemanden

• Rensdyr

• De søde og nostalgiske julestokke

• Trækælke

• Sne krystaller

• Julemandens gavesæk

• Juletræer

• Gaver i lange baner

• Julesokker

• Nøddeknækkeren

Så bliver det vist ikke mere julet. Jeg håber du og dit barn kommer i den rette julestemning, når i ser dette års julekollektion fra Petitflora. Jeg kom i hvertfald i julestemning da jeg designede og syede kollektionen. 

Julens hyggetøj til børn fra Petitflora

Som noget nyt, og efter forespørgelse fra flere af jer kunder har jeg syet hyggetøj til denne kollektion. Hyggetøjet består af leggings og bluse, som er fremstillet i samme stof, så det matcher hinanden. Det er fremstillet i lækker blød bomuld, 100% oekotex.

Hyggetøjet kan bruges i vuggestuen og børnehaven. Det er nemlig nemt for barnet lige at trække regntøj og flyverdragten udover. Alle de fine motiver der er på tøjet, vil med garanti også give en masse glæde og hyggelige timer med fordybelse for børnene i børnehaven.

Barnet vil med garanti også nyde at have tøjet på juleaften, når i skal danse om juletræet og pakke gaver op. Og lad endelig den lille sove i hyggetøjet, det er nemlig så blødt at nattesøvnen bliver dejlig og magisk.

Nederdele til julens fester 

Børn elsker nederdele. Og med god grund, da en nederdel er behagelig mod kroppen, der er ikke noget som helst der strammer. Piger med nederdele er der lidt prinsesse over, og piger elsker og være prinsesser.
Jule nederdelene fås i flere farver og flere fine jule motiver. De forskellige farver er med til at sætte lidt liv og julehygge til julens fester.

Jeg håber dit barn og dig finder årets juletøj her. Jeg vil med glæde sy det til jer.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling