Børneværelset

Findes der noget hyggeligere end når børneværelset skal indrettes?

Inden babyen melder sin ankomst bygger vi mødre især, en rede. En rede der skal skabe hyggelige og trygge rammer for vores børn. Børneværelset skal gerne være et rum hvor det er en fornøjelse og være i, både for barnet men i lige så høj grad for forældrene.

Herunder finder du fint udvalg af interiør og tekstiler til børneværelset. Lækkert interiør som vil pynte og hygge. Men også pynt som barnet kan lege med, f.eks. de populære bløde håndhæklet bolde i flere forskellige farver. 

  • 79,00 kr 3På lager
    Fin håndhæklet bold til de små børn. En rigtig god begynder bold.  Den er hæklet i en dejlig blød øko tex bomuld. Som ekstra plus pynter den også på børneværelset. God gaveide`. ♥ Kvalitet: 100% øko tex bomuld / Fyld: polyester. ♥ Vask: 30 grader.

Børneværelset er barnets trygge base

Det er vigtigt, at barnet føler sig tryg på dets værelse. Det er måske ikke i barnets første leveår, at der bruges mange timer på værelset. Men når børnene når en vis alder er det hyggeligt med sit eget værelse. Nogle børn har brug for ro, til fordybelse. Og fordybelse er netop det der tit opstår i lege.

Det er også noget særligt for barnet første gang, en af kammeraterne fra børnehaven skal med hjem og lege.

Indretning af babyværelset

Så begynder det sjove - nemlig indretningen af babyværelset.

Det kan være en god ide`og male væggene på babyværelset i lyse neutrale farver til at starte med. Så er det nemt og indrette med lidt farvede pynt og møbler. Det gælder både hvis du er til spraglede farver og lige sådan gælder det også hvis du vil indrette børneværelset i den lyse lette nordiske stil med sarte afdæmpede farver som er et stort hit lige nu.

Det sjove begynder når værelset er malet og klar til "indflytning". Så skal der findes pynt , de fleste har nok været ude og finde nogle fine møbler og pynt til børneværelset inden babyen har meldt sin ankomst. Det er næsten ikke til at lade være med, da flere og flere forældre interesserer sig for boligindretning, og har en interesse i at der er en rød tråd i børnenes værelser som passer til resten af husets indretning.

Se alt det lækre interiør & pynt fra Cotton & Sweets

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling