Minipop børneleggings

Minipop børneleggings til drenge og piger. Minipop leggings er lavet af en super lækker og blød bomuld. Bomulden er en blød 50% bomuld og 50% modal kvalitet. Modal har en del gode egenskaber. Modal kan blandt andet suge mere vand end bomuld, og holder derfor ekstra godt på farven. De har en god pasform, og er lavet af meget holdbare metervarer. Der er mange timers leg, og rigtig mange ture i vaskemaskinen i børneleggings fra Minipop.

Nok, vigtigste krav vi som forældre har til børnetøj, er at det skal være behageligt for vores barn at have på. De her leggings har en blød elastik i taljen, som holder bukserne på plads - helt uden at stramme.

Minipop leggings  Der er 2 varer.

Yndige leggings med løveprint fra Minipop. Leggingsene er i en flot rose farve som passer så fint til den lille pige. Du finder en matchende body fra Minipop HER ♥ Kvalitet: 94% bomuld / 6% elasten. ♥ Vask: 30 grader maskinvask. ♥ Tåler strygning

DKK 149,95
På lager

Lækre Minipop leggings i en super blød kvalitet. Leggingsene er grå med et fint løveprint i sort. Leggingsene har en blød elastikkant i livet. Se også den matchende body fra Minipop ♥ Kvalitet: 94% bomuld / 6% elasten. ♥ Vask: 30 grader maskinvask. ♥ Tåler strygning.

DKK 149,95
Udsolgt
Viser 1 - 2 af 2

Rul til toppen