Pom Pom - Danmarks bedste hjemmesko til børn.

Pom Pom - Hos Petitflora bruger jeg rigtig meget tid på at finde de helt rigtige varer indenfor baby og børnemode og hjemmesko til børn. Derfor var valget meget let med hensyn til de fine skindfutter fra Pom Pom.

Pom Pom  Der er 2 varer.

Bløde skindfutter fra Pom Pom i en flot koksgrå farve. Skindfutterne lukkes over vristen med en bred velcro og det er nemt for barnet selv og tage futterne af og på. Under bunden er der en gummi sål med dupper, de sikre at barnet ikke glider. ♥ Kvalitet: Skind. ♥ Der tilrådes ca. 1 - 1 1/5 cm. i voksetillæg.

DKK 188,30 DKK 269,00 -30%
Nedsat pris!
På lager

Fine Pom Pom hjemmesko i skind i en flot rosa farve. Hjemmeskoene er nemme og få på og af, de lukkes med en bred velcro rem over vristen. Hjemmeskoene har læder indvendig , sålen er også af læder og den former sig efter barnets fod efter kort tids brug. Bunden er af gummi med dupper på som gør skoen skridsikker. ♥ Kvalitet: Skind ♥ Der tilrådes ca. 1 -...

DKK 188,30 DKK 269,00 -30%
Nedsat pris!
Produkt fås med forskellige muligheder
Viser 1 - 2 af 2

Pom Pom er Dansk design af børnesko til drenge og piger når det er aller bedst. Jes Laursen står bag og han startede Pom Pom i 2010. Skoene bliver designet i Danmark og derefter produceret på en lille fabrik i Portugal. Børneskoene fra Pom Pom hører til blandt markedes bedste trods deres relative korte tid på det danske markede. Priserne på skoene er meget fornuftige når man vejer den op mod den høje kvalitet de bliver lavet i.

Når Pom Pom designer skoene ligger de stor vægt på at designet skal være lækkert, og de skal have den mest perfekte pasform til barnets fod og sidst men ikke mindst skal de være behagelige for barnet at have på. Skoene er fremstillet i lækre materialer som blød skind af den højeste kvalitet. Sålen er lavet i blød og fleksibel gummi med gummi dupper som gør skoen meget skridsikker, det sikre at barnet ikke glider eller falder når der er gang i en god leg med fart på. 

Pom Pom henvender sig til kvalitetsbeviste forældre der kun ønsker det bedste for deres børn med hensyn til komfort og sko der er lavet i de bedste materialer. Designet er stilrent og trendy og lavet i fine nordiske farver som passer til tidens trend indenfor baby og børnetøj.

Hjemmeskoene fra Pom Pom er på kort tid blevet meget populære herhjemme i Danmark. Forældrene bliver hurtigt glade for dem og når der skal købes nye sutsko til børnene falder valget tit og ofte igen på Pom Pom. 

Der er stor forskel på kvaliteten på sko til børn - og lige netop sko synes jeg ikke man skal gå på kompromis med, det er så vigtigt at de har den bedste pasform for barnets fødder.

Vælger du sko fra Pom Pom til dit barn kan du være helt sikker på at kvalitet og pasform lever helt op til kravene om gode sko til børn.

Har du brug for lidt hjælp til hvordan du finder den rette størrelse på hjemmeskoene til dit barn - KLIK her så får du en kort guide.

Hvis du har brug for mere hjælp end du kunne finde i guiden er du altid velkommen til at kontakte mig på Tlf. - Sms 31370254 eller på mail info@petitflora.dk for yderelig hjælp.

Rul til toppen